Oluthuone Lehto on kohtaamispaikka lämmintä tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa arvostaville. Missiomme on tarjota sinulle elämysrikkaat puitteet iloiseen illanviettoon. Ravintolamme juomavalikoima koostuu ajattomista klassikoista, sekä trendikkäistä uutuuksista. Ruokalistaltamme taas löydät rentoa pubiruokaa.

Annankadun liiketilalla on pitkä ja rikas historia suomalaisen olutkulttuurin sanansaattajana. Ravintolamme paikalla toimi aikoinaan Helsingin vanhin oluthuone ja myöhemmin Suomen ensimmäinen hollantilaistyylinen olutravintola, William K, jonka avaamista voimme vilpittömästi kutsua Suomen nykyisen olutravintolakulttuurin syntyhetkeksi.

Tuolloin idea hollantilaistyylisestä laatuoluisiin ja lämminhenkiseen asiakaspalveluun panostavasta olutravintolasta tuli perheyrityksemme perustajalta Juha Lehdolta, joka oli toiminut 80-luvulla Matkailunedistämiskeskuksen tehtävässä Hollannissa. Tätä hetkeä voimme myös pitää lähtölaukauksena perheyrityksemme toiminnalle, sillä muutama vuosi Annankadun avaamisen jälkeen Delifox Ravintoloiden ensimmäiset ravintolat aukaisivat ovensa oluiden ystäville.

Nyt 25-vuotisen taipaleen jälkeen palaamme juurillemme, siihen syntyhetkeen, kun kaikki oli uutta ja niin erilaista. Oluthuone Lehto onkin suunniteltu kunnianosoitukseksi suomalaisen olutravintolakulttuurin huimalle kehitykselle viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Siksi ravintolassamme moderni ja perinteet kohtaavat luoden viihtyisän sekä turhia tärkeilemättömän miljöön. Ravintolamme etuosassa on urbaani baari, joka kutsuu viettämään iloista iltaa. Peremmältä taas löydät viihtyisiä kulmauksia, jotka huokuvat menneiden vuosikymmenien oluthuoneiden nostalgiaa. Jokaisella ravintolan kulmauksella on oma oluthistoriaan liittyvä teemansa. Esimerkiksi Ravintolan omistajan isän mukaan nimetty “Juhan kulma” on sisustettu hollantilaista bruin cafe -tyyliä kunnioittaen.

Tervetuloa viihtymään kanssamme!